Återkoppling

laba

super

dace
nav

Väldigt bra kundtjänst och bemötande 🙂 ! Även om Lettlands post ställer till med något så kommer ni att få tag på era efterlängtade böcker :)!

GATIS LĀCIS

Lettlands universitets bokförlag

I mer än fem år har vi samarbetat framgångsrikt med Drukātava, som snabbt och kvalitativt trycker visitkort, diverse informationsmaterial, häftade och limbundna broschyrer, tjocka böcker i både svartvitt och färgtryck. Sist men inte minst är det trevligt att samarbeta med de hjälpsamma och konstruktiva människorna på Drukātava!

IEVA ZARĀNE
chefredaktör

Tack för möjligheten att ge ut min egna bok. Med boken är jag väldigt nöjd. Särskilt tack till designern Inga Apsīte. Det bildades ett bra samarbete mellan oss. Lycka till åt er alla i framtiden!

MĀRA OZOLA
pensionerad lärare

Utmärkt digitaltryckeri. Jag vill tacka så hemskt mycket för den snabba och bra kundservicen. Tack för möjligheten att trycka små upplagor av böckerna.

DZIDRA MEDVEDJEVA
lärare

BOKFÖRLAG ARTE

Snart är det 10 år sedan vi började samarbeta med Drukātava och jag finner endast lovord för dem. Den gången valde vi Drukātava för att det var ett av Lettlands första digitaltryckerier, vilket hjälpte oss utveckla vår verksamhet effektivt. Nu är vi glada över att se hur Drukātava har förvandlats från nybörjare till ett sofistikerat och modernt företag. Och alltjämt denna karakteristiska flexibilitet i förhållande till komplicerade problem. Lycka till!

Arnis Terzens
Regissören

Lettlands lantbruksuniversitet

Jättestort tack till personalen på Drukātava för det utmärkt genomförda jobbet. Speciellt trevligt blev samarbetet med projektledare Laima Baumane. Hon lyssnade vänligt på oss och uppfyllde de höga kraven från vår sida. Förståelsen för vetenskapliga publikationer och slutproduktens höga kvalitet måste uppmärksammas i synnerhet.

AUSMA MARKEVICA
Biträdande chef för vetenskap och projektutvecklingscenter

Tack så mycket för de nya böckerna! En såpass snabb kundservice drömmer varje kund om! Fortsätt så! Tack så jättemycket ännu en gång 🙂

Dace

Sētava bokförlag

Stort tack till personalen på DRUKĀTAVA, som ger möjlighet att trycka små upplagor snabbt, med bra kvalitet och till rimliga priser. För utgivarna är det ett stort stöd. Lycka till i framtiden!

Aija Rožlapa

Bågskyttar

Tack för boken! Födelsedagsbarnet tyckte om den, det gjorde även de som gav honom den.
Bra kvalitet, tack till designern för omslaget.
Jag önskar er lycka till!

Det har varit till stor hjälp för mig att ni svarar så snabbt på mejl.

Jag är väldigt glad att kunna berätta för folk här att jag nu har tryckt två böcker hos Drukātava i Lettland och att jag kommer trycka min nästa där också. Här borta verkar det inte vara allmän kunskap att det går att trycka utomlands såpass bra. Och allt tack vare er och ert professionella arbete.

Boklådorna anlände säkert och i tid, väldigt bra service, tack!

Böckerna är framme och de ser bra ut. Tack för ett effektivt och högkvalitativt jobb.

Jag ser fram emot omslaget, tack för att ni skickade det först. Detta var riktigt bra kundtjänst och precis det jag behöver för att driva mitt företag väl.

I got the books! They are really good looking and the spiral binding is perfect!

Tack för informationen. Det var verkligen snabb service.

Efter 30 år av forskning lät jag Drukātava trycka en bok om min familjehistoria. Resultatet är magnifikt, väldigt professionellt, utmärkt presenterat och av högsta kvalitet. Ledtiden var också superb. Rekommenderas starkt. Lelde var väldigt hjälpsam och stödjande fr.o.m. vårt första samtal och hennes råd var alltid till min fördel. Tack till alla på Drukātava. Bra jobbat

IAN MUSTO

Återkoppla

* Have to be filled