Tryck och bindning av doktorsavhandlingar

Hittills har vi varit stolta över våra högkvalitativa böcker. Nu tillämpar vi vår erfarenhet för att erbjuda felfri kvalitet vid tryck och bindning av doktors-, master- och kandidatavhandlingar och andra liknande arbeten. Slutresultatet som vi erbjuder – perfekt tryck och trådbindning (inget lim), hårda pärmar med rund rygg, guld- eller silverfoliering på pärmarna – allt detta intygar om författarens inställning gentemot avhandlingen och lämnar säkert ett intryck på både opponenten och betygsnämnden.

Riktigt värdefulla doktorsavhandlingar kan även ges ut i bokformat.

Kom ihåg att om författare kan ge ut böcker i broschyrformat och fundera på nästa bok samtidigt, så är en doktorsavhandling grunden till en akademisk grad och vanligtvis något unikt för varje människa, där varje detalj är viktig.

 

promocijas darbu drukāšana un iesiešana promocijas darbu drukāšana un iesiešana promocijas darbu drukāšana un iesiešana promocijas darbu drukāšana un iesiešana promocijas darbu drukāšana un iesiešana