Egen tomt och snart egna lokaler

Redan sedan vi började med vår verksamhet år 2005, i en källare på Lāčplēšagatan, så har vi drömt om lokaler som passar våra behov idealiskt – i mer än 10 år har SIA „Drukātava” hyrt lokaler i 6 olika platser, och varje plats har varit otillräcklig på sitt sätt, antingen på grund av maskinerna eller personalen. Nu har vi tagit ett stort steg framåt i vårt letande efter ett idealiskt hem – vi har köpt en tomt för att bygga våra egna lokaler i Olaine.

Ärligt talat är egna lokaler inget vurm, för under de senaste åren har det verkligen inte varit enkelt att hitta passande lokaler p.g.a. våra specifika behov – det krävs en viss temperatur och fuktighet, specifika golv och väggar som inte samlar på sig damm. Man måste ta hänsyn till en del andra nyanser som kan påverka produktionens kvalitet. Samtidigt måste lokalerna vara tillräckligt kompakta och även expanderbara. Hursomhelst är ett eget hem ändå eget, där yttre omständigheter påverkar vårt företag mindre och alla ansträngningar ägnas det vi älskar mest – att skapa vackra och kvalitativa produkter åt våra kunder.

 

IMG_20160713_091855